LIVESTREAM. Tickets: € 7,50

Sunday December 20, 2020, 16:00

TivoliVredenburg Utrecht

Guest performances: Fay Claassen & Anna Serierse, vocals

More info & tickets

Christmas Jazz
Deze bigband met jonge jazzmusici speelt vandaag een coronaproof online kerstconcert. Op het programma staat hun interpretatie van kerstklassiekers zoals Santa Claus is Coming to Town en Let it Snow, maar ook klassiekers uit de jazz zoals The Sacred Songs van Duke Ellington. Hiervoor neemt het jazzorkest twee ijzersterke solisten mee: Fay Claassen, bekend om haar vocal personality en onvergelijkbare klank, en Anna Serierse, hét aanstormende zangtalent van dit moment.

Bij deze 18-koppige band staan experiment en improvisatie voorop met een flinke dosis swing. De naamgevers – Peter Beets (Edison 2010) en  Henk Meutgeert (Concertgebouw Award 2015) – bekronen hun jarenlange samenwerking door een nieuwe generatie jazzmusici in de schijnwerpers te zetten. Met deze veelbelovende musici onder leiding van de twee zeer ervaren leiders is dit nieuwe orkest een enorme aanwinst.

Je kunt dit concert om zondag 20 december vanaf 16:00 bekijken via een livestream. Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen kan er helaas geen publiek aanwezig zijn in de zaal. Om deze livestream te kunnen bekijken dien je een ticket gekocht te hebben. Bij aankoop ontvang je een persoonlijke inlogcode voor de livestream, te vinden in het pdf-bestand van je bevestigingsmail.  

Categories: History